DESPRE MINE

Sunt Silvia ȘOVA și misiunea mea este să te ajut să-ți cunoști drepturile și să acționezi să-ți fie respectate!

Onestitatea, seriozitatea, responsabilitatea și determinarea sunt valorile morale după care mă ghidez și m-aș bucura să-ți fiu de ajutor ție, angajatul, care ai nevoie de sprijin în direcția respectării drepturilor, precum și angajatorilor sau organizațiilor sindicale pentru a aduce valoare acelor organizații cu oameni care împărtășesc aceleași valori.

Am peste 25 de ani de experiență, din care peste 15 ani pe funcții de coordonare și management a unor departamente și direcții ale unei companii naționale, în domeniul operațional, conformitate, control și cercetare reclamații clienți, respectiv cercetare reclamații salariați.

Definiția succesului pentru mine este de a face lucrurile să funcționeze, pentru a produce schimbări, în bine, în viața celor cu care interacționez, precum și în mediul în care îmi desfășor activitatea.

La baza sunt inginer, însă cu specializări multiple atât în Strategii de marketing și comunicare în afaceri, în Management de proiect, Mediere și nu am încetat niciodată să învăț.

Faptul că m-am confruntat personal cu nerespectarea drepturilor de către angajator, în ultimii mei ani de activitate la o companie națională, deși eforturile mele erau în direcția desfășurării corespunzătoare a activității într-un mediu sănătos, m-a determinat să mă specializez ca Expert în legislația muncii și să studiez drepturile omului intr-un program de Master în Drept Internațional și al Uniunii Europene, pentru a putea ajuta pe cei care se confruntă la locul de muncă cu situații de nerespectare a drepturilor sau de a oferi consultanță angajatorilor, organizațiilor sindicale sau reprezentanților salariaților în domeniul relațiilor de muncă.

Așa am devenit și scriitor, autor al cărții Ziua care mi-a schimbat viața pentru că mi-am promis să scriu ceea ce nu trebuie uitat, pornind de la povestea mea, și să ofer cititorilor care s-au confruntat sau se confruntă cu situații de nerespectare a drepturilor, încurajări și motivația să și le revendice și să aibă curajul și determinarea de a stabili limite sănătoase în relația cu angajatorul, fiind conștienți de valoarea și expertiza lor. De asemenea, sper ca lucrarea, pentru care m-am documentat serios și sustinut tot urmare nerespectării drepturilor, Jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului și drepturile angajaților să vadă lumina tiparului curând.

Am decis că a sosit momentul să împart CU TINE toată această experiență acumulată. Te invit să descoperi toate serviciile pe care pot să ți le ofer, precum și carțile scrise special pentru tine.