Post Detail

martie 1, 2024 în Diverse

Invitație la lectură!

„Performanța înaltă – Ce obișnuințe te fac un om extraordinar” de Brendon Burchard este o carte care raspunde într-un mod detaliat la întrebarea pe care probabil ne-o adresăm fiecare dintre noi, „Cum devin unii oameni extraordinari?”

Autorul, Brendon Burchard, este un expert în performanță înaltă care și-a dedicat 20 de ani cercetării pentru a ne dezvălui care sunt secretele succesului. Autorul este fondatorul Institutului pentru Performanță Înaltă și a creat prima metodă validată de evaluare a performanței înalte. De asemenea, a dezvoltat primul program de acreditare profesională în acest domeniu. Cartea reprezintă o resursă valoroasă pentru cei care doresc să-și maximizeze potențialul și să atingă performanța în viață personală și profesională.

Pe lângă cele șase obișnuințe necesare pentru atingerea unui grad înalt de performanță (pe care autorul le împarte în obișnuințe personale – claritatea, energia, necesitatea, respectiv obișnuințe sociale – productivitatea, influența, curajul) și practicile prin care le poți deprinde, autorul ne dezvăluie și cum putem capăta mai multă încredere în noi.

Categoric, încrederea în forțele proprii este una din calitățile esențiale ale celor care au performante înalte și poate fi, de asemenea, esențială pentru tine pentru a le atinge.

Așa că… să ne încredem în noi înșine și să mergem înainte cu determinare și curaj!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.
Sunt de acord