Post Detail

martie 16, 2024 în Diverse

Singura constantă este schimbarea

Viața este despre a te găsi pe tine însuți, cel autentic, sau despre a te crea pe tine, cel care îți dorești să devii. Nu aștepta sau cere celor de lângă tine să se schimbe. Schimbarea, în jurul tău, vine atunci când tu te schimbi. Și mă refer la acele schimbari care te fac să fii mai bun azi decât cel de ieri, și mai bun mâine decât cel de azi. 

Aplică asta în viața ta, atât personală cât și profesională! Devino cea mai bună varaiantă a ta în tot ceea ce faci. Asta îți vă aduce satisfacții și îți va bucura sufletul, Sentimentul că ai dat tot ce e mai bun în orice arie a vieții tale și ai făcut tot ceea ce ți-a stat în putere la acel moment, îți va aduce împăcarea cu tine.

E adevărat că unele schimbări ne provoacă, ne scot din zona de confort, dar odată declanșat procesul schimbării, acțiunile în această direcție vor deveni un obicei.

Și, e necesar să învățam permanent din ceea ce ni întâmplă. Dacă viața noastră nu duce nicăieri, dacă nu suntem mulțumiți de ce se întâmplă în viața noastră la acest moment, tot ce trebuie să facem este să ne oprim și să alegem o altă destinație, să ne disciplinăm și să acționăm, pas cu pas pe noua cale.

Adesea schimbările le facem atunci când suntem într-o situație nefavorabilă sau întâmpinăm dificultăți. Limita suportabilității, sau mai bine zis a insuportabilității, este cea care ne determină să facem schimbări și să acționăm.

Chiar dacă vremurile se schimbă și prioritățile noastre sunt mereu altele, schimbarea rămâne totuși singura constantă și este ceea ce ne conduce întru creștere și evoluție.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.
Sunt de acord